Kategori: Video

Shqipja do vazhdon rrugën drejt ndriçimit dhe bashkimit të Kombit…

Për një Rilindasë që është vra e do vritët, një, dhjet e me mijëra tjerë do ngritën… Shqipja do vazhdon rrugën drejt ndriçimit dhe bashkimit të Kombit… Shqipja do vazhdon rrugën drejt ndriçimit dhe bashkimit të Kombit… Të kalojmë amanetin e të parëve nga dora në dorë gjerë në betejën finale për bashkimin dhe emancipimin […]

Manupulimet greko-serbo-ruse kunder kultures Pellazgo-Iliro-shqiptare

Manupulimet greko-serbo-ruse kunder kultures Pellazgo-Iliro-shqiptare ne arkeologji dhe dokumente, kishat pro-sllave ortodokse me aleatet e tyre katolik ende kane te njejten taktike mohimi te ndare ne dy fronte: Gjetjet arkeologjike ne trojet Pellazgo-Ilire te i paraqesin si Helene duke mohuar Pellazget dhe fronti i dyte Serbet te mohojne Kulturen Ilire te ballkanit si paraardhes te Shqiptareve.   Te […]

Evropa e pabese

Evropa e pabese Ne kete vidioklip te realizuar ditet e fundit, pasqyrohet nje pjese e realitetit te kombit dhe trojeve tona ne te shkuaren dhe ne ditet e sotme…   Ndal lahutë, mos vajto ma!! Tom Gjergji – montazh muziko-letrar U kushtohet ngjarjeve te vitit 2011 ne Shqiperi dhe Kosove

BURIME ANTIKE

Kjo video kumtese e cila eshte mbajtur nga studjuesi Kol Marku, ne konferencen e II-te pellasgjike te organizuar ne Tirane nga “Qendra e Studimeve Pellasgjike£” prane universitetit Vitrina. Konferenca u zhvillua tek muzeu kombetare me dt.09-10.11.2012,nen drejtimin e Prof.Dr.Luftulla Peza dhe me ndihmen e afert te studjueses se albanaologjise altarnative ( studime pellasgike ) zonjes Liljana […]