PROJEKTI MADhOR- Ribashkimi ynë real po bëhet

NE DhE PROJEKTI KARDINAL

Suksesi para le të mbaj’
Për këtë nismë të mbar’
Që ka çelur si lulja në maj
Ribashkimi i jonë Kombëtar!

Ribashkimi ynë real po bëhet
S’ka pengesë dhe që e ndal
Diçka që nis prapë nuk zhbëhet
Ne dhe projeki ynë më kardinal!

Udhëtojmë bashkë ne qyshkur
Një mendim në trup dhe hije
I mba me vete nën lëkurë
Dëshirë, guxim edhe dije!

© Kasam ShAQIRVELA

 

Shperndaje ne
Updated: 23 Qershor, 2017 — 17:43

The Author

Kasam SHAQIRVELA

1 Comment

Add a Comment
 1. BALADë PëR CAMëRINë

  Nga vatrat autoktone
  Të dëbuan Camëri
  Ah Camëri Camëri
  Shikoj hartën
  Gadishullin Ilirik
  Gjeografinë Shqiptare
  Atdheun e coptuar
  Nga Piromanët
  Kuajt e drunjët Grekët
  Trojën e tradhtuan
  Gjenezën tonë Pellazge
  Camërinë e dogjën
  Shpresoj – një gjak
  Një gjuhë e një kulturë
  Na bashkon
  Eshtë ngulitur
  Dashuria në ty
  Do të vimë
  Ta e thithim atmosferën
  CAME – CAMëRI
  Na bijët e tu të Arbërit
  S’do të heshtim
  As duarkryq s’do të rrimë

  Nga Halil Preniqi .

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Bashkimi i Shqipërisë © 2014 Bashkimi i Shqiperise
Show Buttons
Hide Buttons