PSE NE SHQIPTARET LONDINEZ, JEMI INDIFERENT NË RAPORT ME HELENIZIMIN DHE SHKOMTARIZIMIN QË PO NDODH NË JUG TË VENDIT

Pse ne shqiptarët londinezë kemi qenë dhe vazhdojmë të jemi indiferent ”të shkomtarizuar” nuk reagojmë protestojmë kundër mbjelljes betonizimit bunkerizimit kolonizimit ”Shkomtarizimit-Helenizimit” të Shqipërisë tonë londineze, me varreza memorialë dedikuar heronjve dëshmorëve imagjinarë të Vorio-Epirit, të ndërtuara tashmë nga të gjitha qeveritë e shtetit Greko-shovinist në këto vitet e pas 90-tave, nëpërmjet pararojës-parabolës Helenizuse tumorit kancerogjen uzurpatorit pushtuesit helenizusit shkomtarizusit privatizuesit të ortodoksisë shqiptare Anastas Janullatosit pikërisht në Shqipërinë juglindore dhe të mesme tashmë.

Të nderuar bashkëkombës shqiptarë brenda dhe jashtë kësaj Shqipërie londineze, siç edhe e dimë jemi të informuar tashmë në këto vitet e pas 90-tave të gjitha qeveritë greke kanë investuar në mënyrë të heshtur të nëndheshme për të implementuarë në praktikë tashmë Megala-Idhënë e tyre Helenizuse në jugun tonë dhe Shqipërinë juglindore por edhe të mesme tashmë ”duke blerë korruptuar shantazhuar kastën e shkomtarizuar kriminale të korruptuar politike të ne shqiptarëve londinezë” në investimet ndërtimin bunkerizimin kolonizimin e Shqipërisë sonë të jugut me memorialë varreza dedikuar kinse të rënëve grekë kundër pushtuesve Italo-Fashist, mirëpo të gjithë ne si shqiptarë e dimë tashmë se ky arsyetim i qeverive Greke për këta pseudo të rënë pseudo dëshmorë imagjinarë, janë vetëm kamuflime arsyetime mashtrime helenistike prefide.

Sepse qëllimi prapavija e vetme në planin shovinist afat shkurtër afatgjatë në raport me këto investime helenistike konkretisht në ndërtimit të këtyre varrezave memorialëve nga të gjitha qeveritë shoviniste Greke ka qen që këta pseudo dëshmorë imagjinarë të na i paraqesë imponojë ne si shqiptarëve londineze dhe para faktorit ndërkombëtarë si dëshmorët e Vorio-Epirit Grek të pushtuar nga mbetjet turko-shqiptare myslimane të ish perandorisë osmane.

Por orekset apetitet e qeverive Greke nuk po ndalen kufizohen tashmë vetëm në Shqipërinë tonë të jugut sepse tashmë në jugun tonë i ka ndërtuar legalizuar me tapi këto varreza memoriale dedikuar dëshmorëve të Vorio-Epirit, me votën e pseudeputetve të parlamentit tonë shqiptarë në legjislaturat e kaluara parlamentare.

Dhe siç po shohim dëgjojmë tashmë në këto pseudo-bisedimet e fundit të ministrit tonë të jashtëm Ditmir Bushatit dhe ministrit të jashtëm helen Kocias që u mbajtën në Kret dhe tashmë në Korçë tashmë së fundi , e vetmja temë agjent që kishte dominuar mbizotëruar këto bisedime kishte qen vazhdimi i këtyre ndërtimeve kancerogjene me vendvarreza memorialë tashmë në Shqipërinë tonë juglindore dhe të mesme konkretisht në Ersek Korç Pogradec Përrejas Librazhd Elbasan, kurse ligji i luftës zgjidhja e çështjes çame, as që ishin përmendur, ndoshta ministri i jashtëm Grek Kocias mund t’i ketë premtuar ministrit tonë të jashtëm se këto çështje, do të hapen trajtohen kur jugu jonë dhe Shqipëria e mesme të betonohet betonizohet helenizohet tërësisht dhe të shpallë pavarësinë e Vorio-Epirit nga Shqipëria jonë veriore londineze.

Interesantja e paimagjinueshmja që po ndodh me këtë shkomtarizim helenizim të Shqipërisë sonë juglindore dhe të mesme tashmë në investimet ndërtimet e këtyre memorialëve nga qeveritë greke nëpërmjet Qirje Anastasit, është tashmë se po e plotësojnë hartën MOZAIKUN-RUBRIKONIN e kufijve imagjinarë të Vorio-Epirit me kërkesat e tyre shoviniste ekspansioniste për të ndërtuar vendvarreza memorialë pushimore trampolina rezidenca vende pelegrinazhi për dëshmorët e Vorio Epirit, edhe në këto territore ku nuk ka minoritet grek nuk ka besimtarë ortodoksë qofshin ata besimtarë ortodoks minoritarë grek Maqedoni serb apo besimtarë ortodoksë shqiptarë, dhe ku gjatë luftës së dytë botërore në këto territore ku këta shovinistë grek ”imagjinojnë të ngrenë ndërtojnë vendvarreza memoriale” nuk ka pasur luftime në mes të dy taborëve pushtues gjatë luftës së dytë botërore pushtuesve italian dhe këtyre pseudo të rënvë pseudodëshmorve të vorio-epirit grek në këto pseudo-luftime imagjinare ” identik si filmi me Sanco Pancon don kishotin”

Konkretisht për të plotësuar mozaikun ”Hartën imagjinare të Vorio-Epirit” e këtyre vendvarrezave memorialëve dedikuar dëshmorëve të Vorio Epirit, qeveritë greke nëpërmjet Qirje Kancerit Anastas Janullatosit e kanë ndryshuar strategjinë e tyre helenistike për të arsyetuar kamufluar ndërtimin e këtyre vendvarrexave memorialëve për dëshmorët e Vorio Epirit. konkretisht në luginën e lumit Shkumbin qeveritë Greke nëpërmjet Qirje Anastasit, kanë investuar në sektorin energjetik, pra kamufluar blerë territor tok shqiptarë duke u kamufluar pas investimeve energjetike të kishës ortodokse Autoqefale Shqiptare të cilën e dirigjon komandon Anastas Janullatosi, dhe këto dy pseudoinvestime ekonomike energjetike të qeverisë greke nuk janë të rastësishme aksidentale, assesi sepse me këto dy investime pseudoenergjitike qeveria greke e plotëson mozaikun e investimeve ndërtimeve memorialëve dedikuar dëshmorëve të Vorio Epirit pikërisht sipas Megala-Idhesë Helenistike, sepse sipas planit shovinist të Megali Idhesë Helenistike kufijtë e vorio Epirit shtrihen në veri të Lumit Shkumbin, pra në majat masive të malit të shebenikut Jabllanicës kufi me Maqedoninë.

Ehe këto dy investime pseudo energjetike qeveria Greke nëpërmjet tumorit Anastas Janullatos i ka bërë pikërisht në këtë territor të cilin e identifikojnë si Kufijtë veriorë të Vorio Epirit Helen, konkretisht ka ndërtuare përuruar prerë shiritin helenistik tashmë një mini hidrocentral në shtratin e lumit Shkumbin konkretisht nga fshatrat e lumit togës funarës rrapun nga vinë ujërat nga masivet malore të Jabllanicës Shebenikut, por identik është duke e ndërtuar një pseudo investim energjetik me prapavi helenistike grabitqare edhe në vendburimin e lumit Shkumbin konkretisht në malësinë e Mokrës ku kufizon me Pogradecin. dhe siç tregojnë banorët e këtyre fshatrave ku janë ndërtuar këto vepra pseudo-energjetike helenistike Qirje Anastas Janullatosi ka blerë tokat e këtyre fshatrave shqiptarë me çmime qesharake, ku shumë shpejt Qirje Anastasi këto troje toka të shqiptarëve në afërsi të këtyre opseudoveprave pseudoenergjitike ka për të investuar ndërtuar vendvarrezat memorialët dedikuar dëshmorëve imagjinarë të vorio Epirit të rënë në kufijtë më veriorë të vorio Epirit Grek të pushtuar nga Turko Shqiptarët pra mbetjet e perandorisë osmane në trojet Bizantine Helenistike.

Por ajo që ka qenë dhe vazhdon të jetë interesantja e pakuptueshmja e padishifrushmja për ne si shqiptarë londinez ka qenë dhe vazhdon të jete se sa i përket me këtë betonizim bunkerizim helenizim që po i ndodh jugut tonë dhe tashmë Shqipërisë juglindore Shqipërisë së mesme ka qenë dhe vazhdon të jetë se jemi indiferent nuk e kemi parë as njëherë të arsyeshme të reagojmë protestojmë me protesta demonstrata kundrejt këtij kapitullimi helenizimi që po i bëhet Shqipërisë sonë të jugut dhe tashmë Shqipërisë së mesme, territor të cilin sipas Megala Idhesë Helenistike shtrihet Vorio Epiri helenistik i pushtuar nga turko myslimanët shqiptarë mbetjet e ish perandorisë osmane në tokat trojet Bizantine Helenistike.

Të vetmit që kanë denoncuar sensibilizuar këtë shkomtarizim helenizim bunkerizim me këto vendvarreze memorialë Helenistike ”në këto vitet e pas 90-tave”- dedikuar dëshmorëve të Vorio Epirit të Janullatosit dhe qeverive shoviniste Greke, konkretisht edhe dje në reagimin protestën në Fushë – Dragot, ku Grekoshovinistët pas pseudo-bisedimeve që u mbajtën në Kret dhe në Korçë morën miratimin aprovimin nga qeveria dhe ministria jonë e jashtme që të fillojnë pseudo zhvarrimet kërkimet eksplorimet e kockave skeleteve imagjinarë të pseudo-dëshmorëve grek të rënë kinse për kauzën e Vorio Epirit kundër pushtuesve Italo Fashist, ku pjesëmarrja e ne shqiptarëve londinezë ishte simbolike, dhe siç do herë kanë reaguar protestuar vetëm nga Shoqata atdhetare Patriotike ”Foleja Kombëtare” me kryetare të sajë të nderuarën Elida Jorgonin. Organizata-shoqata “Djemtë e Gjirokastrës”, por edhe disa shoqata organizata parti që identifikohen si përfaqësues të çështjes çame, por trupërisht fatkeqësisht prania prezenca e tyre në këtë protestë demonstratë reaguese dje në “Fushë Dragot” nuk u panë të ishin prezent pjesëmarrës në këtë protestë sepse për Aleancën Kuqe e Zi është tretur si kripa në ujë, apo për partitë pseudo nacionaliste pasudo djathtiste balliste, që na identifikohen reklamohen ”na fryhen si gjela pa pupla” mburren në Shqipërinë tonë londineze si baballarët ajka e pseudonacionalizmit shqiptarë në Shqipërinë tonë londineze, këta spurdhjak kotele kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë indiferent në këtë shkomtarizim helenizim që po i ndodh jugut të Shqipërisë sonë londineze.

Interesantja në gjithë këtë maskaradë tradhti shkomtarizim që po i ndodh para syve tanë jugut tonë ka qenë dhe vazhdon të jetë, se në Shqipërinë tonë londineze kemi shumë pseudo parti organizata, të deklaruara si nacionaliste pseudo-djathtiste ekstreme, por nuk e kanë parë as njëherë të arsyeshme që të reagojnë apo të protestojnë demonstrojnë me protesta kundër këtij shkomtarizimi helenizimi që po na ndodh në jugun e Shqipërisë sonë londineze.

Por në Shqipërinë tonë londineze kemi edhe shoqata të dala nga lufta e dytë botërore, pra nga Lufta Antifashiste Nacional çlirimtare ‘LAN-shi. me ligjet kushtetuese te shtetit tonë shqiptarë Londinezë rezultojnë tri shoqata të regjistruara të dala nga LANSH-I, Shoqata e familjarëve të Dëshmorëve të LANSH-it Shoqata e Invalidëve të LANSH-it dhe Shoqata e Veteranëve të LANSH-it.

Por fatmirësisht ne si shqiptarë londinezë kemi të formuar themeluar”konkretisht në Tiranë” edhe degëzime finjale shoqata organizata të themeluara të pranishme prezente me rregullat ligjore kushtetuese të Republikës sonë Londineze , në kuadër të Organizatave të dala nga ishte Ushtria Çlirimtare e Kosovës pra UCK-së. konkretisht kemi shoqatë të familjeve të Dëshmorëve Invalidëve Dëshmorëve që kanë qenë ish vullnetarë në ishe UÇK-të, ku disa nga këta vullnetarë nga Shqipëria jonë londineze ranë dëshmorë, disa ngelën Invalid, kurse një pjesë e këtyre ish vullnetarëve Londinezë janë rezultojnë edhe veteranë tashmë.

Arsyeja sepse i përmenda ceka në këtë ”Opinion-Analizë- Reagim timin” këto organizata shoqata pseudoparti nacionaliste pseudodjathtiste. Shoqata organizata të dala nga lufta e dytë Botërore konkretisht nga Lufta Antifashiste Nacional Çlirimtare pra LANSH-i dhe Shoqatat Organizatat e dala në Shqipërinë tonë londineze nga tre luftërat e kombit shqiptarë” në të tri ish UÇK-të” Kosovë Luginë të Preshevës dhe Maqedonia që i zhvilluan shqiptarët e robëruar” ku vullnetarë në këto luftëra kishte edhe nga ne shqiptarët londinezë”- në ish krijesën artificiale inegzistente të ashtuquajtur Jugosllavi të shpërbërë në Serbi Mal të Zi dhe Maqedoni.

A nuk duhet të ishin ”pikërisht reaguesit prijatarët flamurtarët protestuesit demonstruesit” pikërisht këto parti organizata pseudo-djathtiste pseudo-nacionaliste, shoqata organizata të dala të lindura pikërisht nga Lufta Antifashiste Nacional Çlirimtare pra nga LANSH-i, Por edhe nga ne si ish vullnetarë në këto tri ish UCK-të të reagonim organizonim protesta demonstrata për të mos lejuar ndërtimin betonimin bungerizimin shkomtarizimin helenizimin e Shqipërisë sonë jugore dhe tashmë edhe të Shqipërisë juglindore të mesme, nga këto ndërtime investime grekoshoviniste ekspasioniste të këtyre vendvarrezave memorialëve kancerogjen shkomtarizus provokus helenizus të jugut tonë londinez.

Por siç po shihet këto pseudo-parti organizata pseudo-djathtiste pseudo-nacionaliste janë patriot atdhetarë vetëm në në deklaratat ëndrrat e tyre, sepse këto lloj partish shoqatash organizatash nuk e kanë parë të arsyeshme as teoritikisht të reagojnë kundrejt këtij helenizimi shoomtariximi që po na ndodh në jug të vendit dhe në Shqipëri të mesme tashme me këto investime ndërtime vendvarrezash memorialësh dedikuar dëshmorëve imagjinarë grek kinse të rënë në Shqipëri gjatë luftës së Dytë Botërore kur ne si shqiptarë londinez ishim të pushtuar nga Italia Fashiste, por edhe në qoftë se na paskan rënë grek në territorin tonë shqiptarë kundër pushtuesve Italo- fashist, eshtrat kockat e këtyre pseudo të rënëve grek le ti gjejnë zhvarrosin dhe ti rikthejnë në shtetin e tyre Helen dhe ti varrosin le tu ngrenë memorial obilisqe, ti përkujtojnë nderojnë vajtojnë këta pseudo të rënë të tyre imagjinarë ”deri sa t’ju shteren lotët ti lëshojë shpirti dhe arkivolet sënduqet e ”këtyre pseudo të rënëve dëshmorë”të boshatisura zbrazura ti mbushin me trupat kockat e tyre, kjo është punë e drejt e tyre të jetojnë me përralla ëndrra iluzione helenistike , dhe ne si shqiptarë londinez nuk jua kemi për detyre detyrim që për çdo vit shteti shovinist grek kisha e tyre pseu-ortodokse ushtarakët kolonelët gjeneralët asfalija greke, për të përkujtuar pseudo të rënët e tyre për kauzën e Vorio Epirit, të na shqetësojnë provokojnë në tokën shtëpitë tonë në pelegrinazhet e tyre të përvitshme , provokatore që i mbajnë në Shqipërinë tone të jugut dhe të mesme tashmë.

Prandaj, si përfundim nëse këto pseudo parti shoqata organizata të vetë-deklaruara identifikuara si të djathta si pseudonacionaliste, nuk bëjnë thirrje për protesta demonstrata të reagojnë protestojnë kundër këtyre investimeve ndërtimeve grekoshoviniste-helenistike në Shqipërinë tonë londineze.

Atëherë këto reagime thirrje tubime anë e kënd Shqipërisë sonë londineze si organizime për protesta demonstrata kundër shkomtarizimit Helenizimit të Shqipërisë sonë jugore dhe të mesme, duhet ti organizojmë bëjmë pikërisht shoqatat organizatat e dala në Shqipërinë tonë londineze nga lufta e Dytë Botërore, pra nga LANSH-i, në bashkëpunim edhe me ne ish shqiptarët vullnetarët londinezë ”familjaret e dëshmorëve invalidëve veteranëve të ngelur gjallë nga këto luftëra” që ishim në radhët e këtyre tri ish UÇK-ve .

Si nuk ju vjen turp, si nuk ndihen të turpëruar pikërisht familjarët e dëshmorëve invalidët veteranët e dalë nga Lufta Nacional Çlirimtare të Shqipërisë sonë londineze, për përdhosjen provokimet ndërtimet betonizimet memorialët që i kanë ngritur qeveritë greke në Shqipërinë tonë të jugut, a kanë qenë këta ish bashkëluftëtarë të ish këtyre partizanëve shqiptarë që ranë dëshmorë gjatë luftës së Dytë Botërore në jugun tonë kundër pushtimit Italo-Fashist pushtuesve Nazisto-Gjerman por edhe kundër pushtuesve Okupatorëve Grek.

Nëse lejojmë të ngrihen me këtë ritëm të tanishëm helenistik këto vendvarreza pseudomemorjale dedikuar dëshmorëve imagjinarë të Vorio-Epirit. kujtimi nderimi për ish rilindasit atdhetarët patriotët partizanë dëshmorët të rënë gjatë luftës së Dytë Botërore do të ngel në hije ”gradualisht kujtimi nderimi për ta do të zhduket harrohet injorohet” i parëndësishëm periferik, dhe fëmijët pasardhësit tanë nuk do nderojnë përkujtojnë dëshmorët e kombit shqiptarë, por do nderojnë do ju përulen këtyre vendvarrezave Memorialëve që i kanë ndërtuare qeveritë greke në jugun tonë dedikuar dëshmorëve të Vorio-Epirit .

Dhe siç po shohim dëgjojmë në çdo përvjetorë të peligranishtëve provokatorë grek që na i mbajnë në këto vendvarreza memorialë të ndërtuara tashmë nga ata greko-shovinistë , të pranishëm në këto homazhe janë edhe ish kryetarët e komunave bashkive prefekturave nga qytetet tona të jugut, sepse këtë lloj parazitësh pseudokryebashkjakësh pseudoprefektësh janë sahan lëpirsat të ftuar në drekat darkat koktelet që i shpenzon paguan financiarisht qeveria greke nëpërmjet Qirje Anastas Janullatosit.

Sepse është një paradoks parodi telenovelë indiferenca mos reagimi protestimi demonstratat kundrejt këtyre pretendimeve imagjinatave helenizuse kancerogjene shkatërrimtare shkomtarizuse provokuese për ne si komb shqiptarë ”një mos respekt tradhti kundrejt atdhetarëve patriotëve rilindasve – dëshmorëve të kombit shqiptarë që dhanë jetën e tyre pikërisht kundrejt këtyre pushtuesve’ ‘fqinjëve tanë shovinistë grabitqarë ” në të gjitha luftërat betejat e zhvilluara kur këta kanë shkelur trojet tona dhe në këto luftëra beteja lan jetën kockat skeletet e tyre”-

Është paradoksale tragjikomedi e pakuptueshme deshifrueshme për memorien qenësinë vazhdimësinë tonë kombëtare shqiptarë, që pikërisht pushtuesve okupatorëve pa marrë parasysh qofshin ata pushtues Italo-Fashist nazisto gjerman serbo sllav grekoshovinistë, tjulejojm mundësojmë që të ngrenë vendvarreza memoriale, që si të tilla nuk janë humane ”siç pretendon arsyetohet kamuflohen justifikohen qeveritë greke me Kancerin e ashtuquajtur Anastas Janullatosi, të cilit Presidenti aksidental Ilir Meta i dha edhe shtetësinë shqiptare këtij shovinisti helenistik ”kinse si arsyetim mashtrim për të respektuar kontributin apo sakrificën rënien e tyre në këto beteja luftëra imagjinare të pa-ndodhura, por qëllimi i këtyre memorialëve grekoshoviniste helenistike dedikuar dëshmorëve imagjinarë të Vorio Epirit ka qëllime ekspasioniste pushtues okupatore për të ardhmen e afërt dhe të largët për kombin atdheun tonë konkretisht në jug të vendit dhe Shqipërinë tonë të mesme.

Është interesant se ne si shqiptarë londinezë as njëherë të vetme nuk kemi marrë mundimin organizimin masovikisht që të protestojmë për gjendjen e vështirë ekonomike ”identik ashtu sikurse protestojnë greket italianët te cilët nuk e kane gjendjen e tyre të vështirë ekonomike sikurse ne që na mungojnë në shtëpitë familjet tona gjërat elementarë për të jetuar si qenie njerëzore” dhe jemi i vetmi komb në Ballkan që e kemi pasur dhe vazhdojmë ta kemi standardin e ulët të jetesës mbijetesës në këto vitet e pas 90-tave dhe jemi të ranguar klasifikuar pas Sirianëve-Afrikanëve që lëm largohemi emigrojmë nga shteti kombi ynë për shkaqe ekonomike, dhe se marrim mundimin të protestojmë demonstrojmë për kushte ekonomike apo kundër shitjes së interave tona kombëtare .

Kemi qenë dhe vazhdojmë të jemi të gatshëm të vetëflijohemi sakrifikohemi vritemi të shkojmë si qeni në rrush për interesat e partive politike kryetarëve të partive liderëve deputetëve profiterve të këtyre partive qofshin të majta apo të djathta në këtë Shqipërinë tonë londineze në këto vitet e pas 90-tave, konkretisht kemi shembuj të shumtë të verbërisë vetëflijimit si në pas vitet e 90-ta kur po pseu-demokratizohej Shqipëria jonë ishte staliniste enveriste, në 97-tën Gërdecin protestat e 21 janarit.

Por jemi solidarizuar edhe me reagimet protestat e komunitetit LGBD si në Tiran Prishtinë etj, që t’ju reklamohemi shitemi servilosemi botës si kavaljer tolerant të emancipuar Evro-Helenizuar Sllavizuar.

Por nuk kemi reaguar protestuar masovikisht as njëherë të vetme nuk mbahet mend në këto vitet e pas 90-tave të protestojmë demonstrojmë ”masivisht” për gjendjen tonë të vështirë ekonomike, apo kur qeveritarët tanë shqipfolsa që na i kanë shitur interesat tona kombëtare për interesat e tyre personale biznesore familjare për të përfituar politikisht ekonomikisht financiarisht.

Është koha momenti i fundit që ne si shqiptarë londinezë të zgjohemi shkundemi nga gjumi letargjik ku kemi rënë”dhe na ka vëne me shpatulla për muri të gjitha qeveritë e këtyre viteve të pas 90-tave, duke na pamundësuar të sigurojmë edhe bukën e gojës për veten dhe familjet tona në shtetin kombin tonë të shumëvuajtur.

Dhe të ngrihemi reagojmë protestojmë demonstrojmë dhe mos të lejojmë betonimin bunkerizimin shkomtarizimin-helenizimin e territorit kombit tonë shqiptarë, duke ndëjtur indiferent lejuar mos reaguar me protesta demonstrata kundrejt pseudo-qeveritarëve tanë shqipfolsa qeverive greke kundrejt kancerit Anastas Janullatos, që është epidemiologu helenistik akademiku truri kancerogjen skicusi projektuesi inxhinieri i këtyre vendvarrezave memorialëve ”kancerogjene shkatërrimtare shkomtarizuse poshtërues për ne si komb shqiptarë”- të ndërtuar tashmë në Shqipërinë tonë të jugut, dhe si pseudo qeveritarë tanë të tanishëm dhe të qeverive të kaluara pa marrë parasysh qofshin ato djathtiste apo majtiste të vetë-deklaruar, fatkeqësisht poshtërsisht tradhtisht sa i përket në kërkesat e Megali-Idhesë-Helenistike” të grekoshovinistëve, i kanë miratuar aprovuar në heshtje me bishtin e tyre ndër shalë si lepuj kotele, çdo imagjinatë ëndërr kërkesë apetit investim kancerogjen Helenistik, për asimilimin shkomtarizimin e jugut ton të shenjtë dhe të Shqipërisë juglindore dhe të mesme tashmë.

Shkruar artikuluar nga: Dashamir Alliu ish vullnetarë në ish UÇK-së, gjithashtu kryetar i Shoqatës Atdhetare “Zyber Alliu” ish – Komuna Hotolisht Rrethi Qyteti Librazhd.

Shqipëri-Londineze.

Shperndaje ne
Updated: 24 Janar, 2018 — 13:48

The Author

Dashamir Alliu

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Bashkimi i Shqipërisë © 2014 Bashkimi i Shqiperise
Show Buttons
Hide Buttons