Etiketë: Adem Legjenda

Krasniqi: Adem Jashari, legjendë e përjetësisë

Me rastin e Epopesë së UÇK-së, kryeparlamentari i Kosovës, Jakup Krasniqi, ka nderuar të rënët e Prekazit dhe Llaushës. Ai kujton se si mëngjesin e 5 marsit, para orës 6:00, mbi Prekazin e Poshtëm dhe Llaushë fillon një sulm i fuqishëm nga të gjitha armët e artilerisë armike.   Sulmi, siç kujton Krasniqi, kryesisht ishte […]