Etiketë: DemoKracia

NDËRMJET IDEALEVE KOMBËTARE DHE ATYRE SOCIALE

Demokracia sot Shkruan: BAJRAM PEÇI Afërmendsh që janë zgjedhjet e kryetarit të partisë, sot Kryeministër, prania e një sërë të zgjedhurish dhe deputetë të grupit të majtë që me gjendjen e tyre pasurore lënë të kuptosh se ndodhen aty për interesat e tyre e aspak të partisë ku mbajnë ofiqet. Një i tillë ishte Tom […]