Etiketë: Gjuha Shqipe

Abetare për shqiptarët e Turqisë

Nuk i duam dhe as kurrë nuk do t’i duam turqit e poshtër , që gjatë historisë së popullit shqiptar, kanë bërë shumë padrejtësi të mëdha . Njëra ndër padrejtësitë më të mëdha , është flijimi i gjuhës shqipe për 5 shekuj të plota . Por edhe kishte ardhur koha , t’i themi ndal këtij […]

HAMLETI, SHKOLLA E EDUKIMIT TE PAQES

SHPETIM XHARRI HAMLETI, SHKOLLA E EDUKIMIT TE PAQES STUDIM  RIBOTIM- TIRANE,2009 Te gjitha te drejtat i rezervohen autorit ISBN:978-99956-04-32-5 Sponsorizoi botimin e ketij libri: Teoren sh.p.k. Administrator:Orest Cela Adresa:Autostrada Durres-Tirane, km.15,Borake DURRES-ALBANIA SHPETIM XHARRI Bashkia Tirane,njesia numer 7, Rruga “Artan LENJA”,Prane Shkolles “Dhora LEKA”DH-O-6 CEL:0683020248 E -mail:shpetimxharri2010@yahoo.com   1.PARATHENIE Ne kopeshtin e letersise ne te […]