Atdhe Geci – ZËRI I ARVANITËVE PËR ÇAMËRINË

Atdhe Geci – ZËRI I ARVANITËVE PËR ÇAMËRINË – Fragment nga libri, “Çamëria, kthim në histori -mision”

 

ZËRI I ARVANITËVE PËR ÇAMËRINË – 

 

FREEDOM, NATIONAL AND HUMAN RIGHTS FOR NINE MILLION ETHNIC ALBANIANS IN “GREECE”

Arvanitët etnik të Shqipërisë në Athinë, i kërkojmë Ministrisë së Jashteme “Greke” të japi të gjitha të drejtat kombëtare ( Shqiptare ), gjuhësore ( gjuha Shqipe ), kulturore, arsimore dhe të pjesmarrjes së plotë në jetën

politike të “Greqisë” të 9 milionë qytetarëve në “Greqi” me origjinë Arvanite / Shqiptare dhe Çame.

Kjo kerkesë i drejtohet edhe Kyriakos Mitsotakis (Qiriako Micotaqi) – kryeministrit aktual “Grek” me origjinë rome.

Të ndalohet menjeherë shtypja brutale e të drejtave të njeriut ne “Greqi” për 9 milionë banorët grek me origjinë Shqiptare në Greqi. Nuk ka “minoritet Grek” në Shqipëri, sepse nuk ka etni “Greke” ( kurre në histori nuk ka pasur) – sepse “Greke” nuk ka në “Greqi” e jo më të ketë në Shqipëri. Ministria “Greke” e Punëve të Jashtëme të ndalojë menjëherë ndërhyrjen brutale, cmirëzezë, të trashë dhe të pacipë në punët e brendeshme të Shqipërisë.

Ministria e Punëve të Jashtëme “Greke” përbehet nga injorantë dhe zombie ( perfshirë këtu edhe njëfarë Nikos Dhendias – Niko Dhendia, që është bërë ministër i punëve të jashtëme të “Greqise” ), dhe nuk e ka idenë çdo të thotë politikë e jashteme. Prandaj mos mundohet “ti japë mend ”Shqiperisë e Shqiptarëve – sepse “Greqia” vetë si shtet është e paligjshme në arenën ndërkombëtare.

Kjo “Greqi” siç është sot, është një shaka e madhe si shtet ne arenën ndërkombetare. Kjo “Greqi” siç është sot, ka ndërruar gjuhën zytare 2 herë që nga viti 1832, ka ndërruar flamurin kombetar 3 herë që nga 1832 ( flamuri që ka në kohët e sotme është flamur i vjedhur nga East India Company, Ltd), dhe ka falimentuar si shtet 5 herë që nga 1832-shi. Ti jepet ultimatum Greqisë që nëse dëshiron, mund ti organizojë “veprimtaritë perkujtimore” çdo vit në territorin e saj, për ushtarët e saj pushtues ne Shqiperi gjatë luftës së dytë botërore – dhe jo në shtetet fqinje, gjë që është fare pa kuptim dhe me qëllime kundërvënse e të mbrapshta.

Të anullohet menjeherë marrëveshja për varrezat e pushtuesve Grekë të luftës së dytë botërore, të hiqen tërë varrezat e pushtuesve Greke nga Shqiperia, dhe të gjithë eshtrat e ushtarëve pushtues Grekë pa përjashtim, të çohen pa negocim në Greqi për t´u varrosur atje sipas konventës së Vjenës. “Greqia” të shikoje ti lajë borxhin prej 350 miliarde Eurosh (dhe që vazhdon të rritet çdo ditë) që i ka Gjermanisë dhe Komunitetit Europian, sepse s’ka bukë të hajë, dhe jo më ti shesë dëngla Shqiperisë. Ti kërkohet Komunitetit Europian dhe Gjermanisë, që ti ndërpresë menjëherë çdo ndihmë financiare Greqisë, dhe çdo ndihmë në të ardhmen te kushtëzohet direkt me plotësimin e të gjitha të drejtave për 9 milionë qytetarët në “Greqi” me origjinë Shqiptare.

Greqia nuk duhet të ketë “carta bianca” (çeq të bardhë) që me paratë e Europës e të Gjermanisë të vazhdojë të ekzistojë për të masakruar qytetarët e saj vetëm se janë Shqiptare (e ti bejë ata “Greke” me dhunë e me gjak).

Paratë e Europës nuk janë e nuk duhet të jepen për të shtypur me gjak të drejtat e njeriut në “Greqi”. Dhe mbajeni vath në vesh!…

Shkruar nga: Arvanitët e Shqipërisë së Poshtëme (që quhet “Greqi” padrejtësisht sot)

Kryekuq – Athina , April 2019, Lower Albania

 

Greece” will be soon excluded any participation and denied any and all voting rights in the European Union to any matters related to Albania.

This because “Greece” has a flagrant, open and grave conflict of interest as a European Union member related to all matters concerning Albania in the European Union – starting with the Law of the Declaration of War against Albania, which is in effect in the present (i.e. Greece, currently, is in a state of war with Albania), and many other matters that constitute blatant conflict of interest of “Greece” in the European Union concerning Albania.

Greece also has not yet paid the reparations of about 600 billion dollars to Albania – regarding the occupation through the Greek territory of Albania by Germany in 1943, and regarding the ethnocide and holocaust of Greece against Albanians in Albania

(Chams and Albanians in southern Albania), and against its own citizens of Albanian descent (numbering over 9 million today in Greece). The vote of “Greece” in the European Union is the only thing left for this “Greece” to bully Albania related to all matters in the relations between this “Greece” and Albania. Albanian government should quickly set up a team of qualified attorneys to file a lawsuit with the European Commission to exclude Greece from any decision making in the European Commission regarding Albania.

On the other hand, Albanian government should act as an equal and reciprocate – by immediately putting on the table its counter requirements that the European Union and European Commission must fulfill to open the road for the Albania joining the European Union in equal footing and as an equal partner and in parity. One of those non-negotiable requirements should be that “Greece” be excluded immediately from any decision making and vote regarding Albania and Albanian related matters in the European Union and European Commission.

European Union and European Commission are not mafia type organizations, ”that will blindly do whatever a member of the mob organization would demand”.

This “Greece” is acting like a member of the Camorra and/or a typical “Greek” mob underworld that can force its will on other mobsters by asking for other mob members total submission and obedience to its demands.

Greece should also be expelled from the European Union and NATO – as a country that does not fulfill any and all criteria/requirements to be in the European Union and NATO, and because Greece is a dictatorship in the middle of Europe that does not recognize any rights at all for over 9 million Albanians/Arvanites and Chams in Greece.

So-called “Greece” is a made-up and fake country – made out of ethnic cleansing, racism, holocaust and ethnocide against Albanians (Arvanites and Chams) of Lower Albania.

All (100%) leading and senior commanders of the 1821 revolution in the Lower Albania (called unjustly “Greece” today – a name without any factual and historical meaning), where Albanians (Chams and Arvanites).

Up until 1832, all that region (called “Greece” today) spoke only Albanian. Out of 100% of the people living there in that region up until 1832, about 92-95% were Albanians (Arvanites and Chams), the rest were minorities.

Albanians are the descendants of Pelasgians and Illyrians (since 10,000 years and more ago).

The Trojan War – was a war between Pelasgians and Illyrians – both ancient Albanian kingdoms/confederations, falsely represented as “Greek” by con and planted “historians”.

Homer’s “Iliad and Odyssey” epic poems are Pelasgian era poems – falsely represented as “Greek” by con an plated “historians”. The Thermopylae Battle – was a battle between Pelasgian army (Sparta – a Pelasgian city) and Persian army, falsely represented as “Greek” battle against Persians by con and planted “historians”.

The Koine/”Greek” language (a made-up religious language of Roman Empire times – same as Latin language was a religious language for the western part of the Roman Empire), was forced onto Albanians of that region (Arvanites and Chams) after 1832, through ethnic cleansing, holocaust and ethnocide by European powers (through racist Prince Otto of Germany), Russian Empire of that time, and the dangerous anti-Christian sect/cult called “Anadolli Orthodox Church”. There is no such thing as “Greece”.

Greece is a scam country, artificially created by 1832, from the mafia type collusion of corrupt European powers of that time who brought Prince Otto of Germany to power in that region, Russian Empire of that time, and the dangerous anti-Christian sect/cult of so-called Anadolli Orthodox Church of that time (1832).

This country so-called “Greece”, has gone entirely bankrupt and belly-up five times from 1832 through 2018, has changed the “official language” of the country two times, and has changed the national flag three times from 1832 through 2019. The latest and current national flag of this “Greece” being a blue-color replica of the East India Company flag (the British company who ruled and controlled all trade to and from India during the British rule in India).This is enough to tell all, who this made-up country really is – a country with no real and true national identity, a zombie country.

If it was not for the free money from Germany, Russian Empire and European powers of that time (1832) and European Union now being poured every year to this “Greece” since 1832 through present, this kind of country would cease to exist tomorrow. And the big joke is, that this “Greece” is in a state of war with Albania today.

This “Greece” has officially declared war against Albania since October 1940 – through the Law of the Declaration of War against Albania, approved by the “Greek” parliament and the foreign powers’ installed King for “Greece” on October 1940.

Freedom and full human and national rights to 9 million Albanians of Lower Albania (called unjustly “Greece” today). Freedom to Albanians of Lower Albania (called unjustly “Greece” today). Albanian should be the official language of the Lower Albania, and the country should be officially called and internationally recognized as Lower Albania.

Source: Brotherhood of Albanians/Arvanites and Chams of

Kryekuq – Athina , April 2019, Lower Albania

Shperndaje ne
Updated: 1 Nëntor, 2021 — 12:12

The Author

Atdhe Geci

Rrustem Geci është një poet i njohur. Ai u lind në Roganë të Dardanës. Mësimet e para i bëri në vendlindje, kurse shkollën e mesme e kreu në Gjilan dhe Dardanë. Rrusta u kulturua më tej në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Ekonomik. Rrustem Geci 15 vjet ishte gazetar, në Radio Televizionin e Prishtinës. Ndërsa pas mbylljes së RTP-së nga regjimi fashistoid serbian ai mërgon në Dortmund të Gjermanisë, ku edhe tani jeton e vepron. Deri më tash ka shkruar dhe botuar 17 vepra; 1. “Demonstratat e luleve”, 2. “Antolologjia personale" 3. “Jeta në Letër”, 4. ”Mielli dhe uji”, 5. “Lirikë”, 6. “Dridhjet e barit”, 7. “Atdheu”, 8. ”Erdhëna”, 9. “Arbëreshët”, 10. “Shqipëria”, 11. “Trojet e mia” , 12. “Rogana”, 13. “Heroika”, 14. “Gacat e prushit”, 15. “Atdhetarët”, 16. “Pasha këtë tokë”, 17. “Kanuni poetik”, libri më i vëllimshëm në gjuhën shqipe me poezi, 2 mijë faqe, dhe mbi 23 mijë vargje. Motivet në poezinë e Gecit janë motive të zemrës dhe të shpirtit. Shndërrimi i jetës së jetuar në tekst poetik, është natyrshmëria e të qenit poet. Poezia përfiton shumë nga e bukura, nga dashuria. Rrustem Geci është anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës, prej vitit 1995, dhe është i përfaqësuar në gjashtë Antologji me poezi, dhe në një Antologji për gazetari.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.