Ju urojmë lexim të këndëshëm, mireserdhët.

Postimet e reja

Një përgjigje e shkurtër, për ata që “vdesin” për Ali Ahmetin!

28/10/2014 18:19:00 Kane bere përshtypje disa deklarata te Aliut per…

FRUSTRIMET E SERBËVE DHE INFERIORITETI I SHQIPTARËVE

Publikuar: E mërkure 22 Tetor 2014 Loja që shpërfaqi fytyrën…

Bashkoji kokat Shqipe Flamuri!

Publikuar: E enjte 30 Tetor 2014,  Urtësi nga më të…

Rikthimi i histerisë nacionaliste serbe, një përpjekje retrograde për rajonin dhe Evropën

Publikuar: E mërkure 29 Tetor 2014,  Raportet serbo-shqiptare Serbia ka…

Epoka e kaosit

Richard Haass E enjte, 30 Tetor  Ajo që mund të…

Çfarë përjetuan nga osmanët, shqiptarët që deshën të kthehen në krishterim!?

Tekstet e shkruara nga Jean-Claude Faveyrial (1817-1893), autor i librit…

Kthehuni fytyrë me fytyrë, vëllai me vëlla! Pyeteni Zotin, drejtësinë, Kushtetutën,

“Jam Zot i Kosovës, pronari jam unë: Populli!” Publikuar: E…

Fol shqip! Jeto shqip! Puno shqip! Vdis shqip!

Publikuar: E hëne 27 Tetor 2014, Kompania “M-Silosi” ishte në…

O me Perëndimin, o me Lindjen!

O me Perëndimin, o me Lindjen! Publikuar: E premte 31…

 

Shperndaje ne