Etiketë: Clirimi

Amerikë , shpëtimtarja jonë

Kam bërë shumë shkrime për popullin tim të lashtë shqiptar dhe ende nuk ngopem në përpjekje për të nxjerrë në dritë të vërtetën e pastër të popullit shqiptar . Dhe kurrë nuk e kam bërë një shkrim për shpëtimtarët tanë të vërtetë , të cilët janë NATO dhe Amerika , aleatja jonë më e madhe […]

Amaneti Ҫamë

Vetëm lufta Ҫlirimtare sjell të drejtat tonamarrëveshjet ndërkombëtare si deri tani do dështojnë,grekët nuk lëshojne tokat shqiptare, ata ato i konsiderojnë si tyret.E vetmja zhgjidhje: Ҫlirimi dhe Bashkimi ynë Kombetar me luftë të armatosur.Rroftë Ҫamëria, Rroftë Kombi Shqipëtar.

Fronti i dytë i Kumanovës

Në fakt, një Maqedoni e njohur nuk i prish asnjë punë Greqisë, madje mund të jetë Greqia që do mund ta përthithte më rehat Maqedoninë, sepse ka sidoqoftë fuqinë, ekonominë, aspiratën dhe interesin për ta bërë këtë. Por, në kuadër gjeopolitik, një Maqedoni e mosnjohur ndreq më shumë punë si e tillë, e panjohur, e […]

FILOZOFIA E ÇLIRIMIT KOMBËTAR TË KOMBIT SHQIPTAR DHE TË DEKOLONIZIMIT TË SHQIPËRISË ETNIKE

“Çlirim është të largosh nga burgu dhe të pohosh historinë e asaj që ishte para dhe jashtë burgut prej të cilit don të ikësh”. ENRIQUE DUSSEL Një filozofi politike e çlirimit të kombit shqiptar dhe të dekolonizimit të Shqipërisë Etnike është më e domosdoshme për strukturimin e ndërgjëgjësimit kombëtar shqiptar drejt objektivit të përgjithshëm të […]