Etiketë: heshtja

Shteti shqiptar vazhdon të heshtë: Për rreth 50 mijë Ҫamë të vrarë nga grekët në Shqipërine jugore dhe juglindore në vitet 1913-1914

  Qeveria greke duhet te pranoj boterisht krimet e ushtrise se saj ne vitet 1913-1914 ne Jug dhe Juglindje te Shqiperise ne perpjekje per aneksiomin e saj. Detyrimi që unë po shkruaj rreth këtyre krimeve të planifikuara antinjerëzore të kryera në ato vite nga ushtria e  rregullt e shtetit grek , nuk vjen për faktin se […]