Etiketë: historia

TË RISHIKOHET PADREJTËSIA!

TË RISHIKOHET PADREJTËSIA! Shkruan Avdi Ibrahimi O, ti njeri i padrejtë! Mos harro, se ne nuk do të heqim dorë nga fatet e atdheut Shqipëria, Shqipëria e përjetshme, gjersa të egzistojë bota, ne nuk heqim dorë së punuari për liri dhe bashkim mbarkombëtar! T’’i botë e padrejtë që na konsideron si viktimë e pazareve për […]