Kontakt

Kontaktoni grupin “Illyria” – Wien, Linz dhe Salzburg.

Ju falemindeit per mirekuptim dhe bashkepunim te mirefillte kombetar.

 

Kontakti me ne:

Emri Jot (e domosdoshme)


Adresa Jote (e domosdoshme)

Mesazhi Juaj


Ju lutem jepni kodin e shenuar ne fushen e zbrazet

captcha