Dërgoni shkrime

Ne jemi nje grup bashkeatdhetaresh te  cilet jetojme e punojme ne Wien, Linz dhe Salzburg te Austrise, te cilet e formuam grupin “Illyria”. Faqja jone ne Internet  ka qellim mbrojten e te drejtave tona ne te gjitha leminjte e jetes si gjuhen, historine e kulturen tone kombetare. Faqja jone IKVI.at eshte shkurtesa e grupit tone te larteshenuar.

Ju faleminderit per mirekuptimin dhe bashkepunimin e mirefillte kombetar.

 

Dërgoni shkrime:

Upload Featured Image and Additional Images