Kategori: Video

Policia greke masakroi 170 shqiptarë, emigrantët shqiptarët janë ekzekutuar qetësisht dhe jo rastësisht, por me vrasje të drejtpërdrejtë…(Video)

ZGJOHU SHQIPTAR!!!! 170 Shqiptarët e masakruar Si i masakroi policia greke 170 shqiptarët, nga vrasjet për kalim kufiri të paligjshëm deri te shkulja e zemrës së Ilia Karelit…Fakte dhe dëshmi rrënqethëse nga vrasjet që nuk përfshin vdekje në shkëmbime zjarri me policinë greke.., emigrantët shqiptarët janë ekzekutuar qetësisht dhe jo rastësisht, por me vrasje të […]

Prof. Përparim Kabo – le ta thonë me gojën plot “Unë jam shqiptarë dhe gjuha shqipe është më e vjetër”(Video)

…Por edhe për shqiptarët që jetojnë  jashtë atdheut që për njëmij e një  arsye   e kanë  lënë atdheun të mos e humbin lidhjen me gjuhën shqipe, dhe nëse dikush do të  tentoj ti vërë në një pozitë të vështirë gati , gati carmatonjë  për ti thënë se “Kush je ti e me cfarë mund të […]

Të jesh shqiptar i Rekës së Epërme

Shqiptarët ortodoksë të Maqedonisë po rikthehen në vëmendje. Ka prej tyre që po pranojnë rrënjët shqiptare, të tjerë jo. Të çarë e përçarë me shqiptarët muslimanë, ata u asimiluan duke krijuar një identitet tjetër nga ai shqiptar, e duke u deklaruar në masë dërrmuese maqedonas. Mes tyre edhe Mavrova, një zonë turistike kaq shumë e […]

Butrinti- i Trojës

Shkruan:  Ilir Parangoni Me ne fund, historia po kthehet me koke larte. Tanime po flasin te gjithe, edhe te vdekurit e pakallur, ata qe kane patur mundesine dhe lejen per te folur ne emer te te gjitheve, por qe s`e kane bere, per arsye mediokriteti dhe interesa personale…