Etiketë: Kultura shqiptare

Dhimbja tek ky popull

Jeta për Atdheun (shkrimi #16)   Përpjekjet tona për liri dhe pavarësi nuk ishin përpjekje të kota , që ne të qëndrojmë pa bërë asnjë gjë për atdheun , por vetëm për të bërë vëlla-vrasje dhe një bela me vëllaun tënd i cili është një vëlla jo nga feja por nga kombësia jote . Kjo […]

Shqiptar qofsh i bekuem

Nuk jam unë duke e thënë këtë , por është vet perëndimi që na e thotë këtë , “Shqiptar , qofsh i bekuar” – na thanë ata me një krenari të madhe . Sepse ne kemi bërë bujë shumë të madhe , duke e promovuar sjelljen dhe kulturën tonë shekullore , sepse ne e kemi […]